Δωρεάν Αποστολή για Αγορές άνω των 50€
ΕΙΣΟΔΟΣ  |  ΕΓΓΡΑΦΗ  |  ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ        

Επιστροφές Προϊόντων


 

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι εγγυημένα για την ποιότητα τους. Επειδή ακριβώς είμαστε βέβαιοι για τα προϊόντα μας σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής τους αν νομίζετε ότι για κάποιο λόγο δεν σας ικανοποιούν. Μπορείτε λοιπόν να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή του.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να έχει επιστραφεί στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς δηλαδή να παραβιασθεί η συσκευασία του και με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουν αφαιρεθεί τα συνοδευτικά του έντυπα, οδηγίες χρήσης κτλ.

Για την επιστροφή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την courier που θα σας υποδείξουμε. Το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει εμάς μόνο όταν αυτό είναι ελαττωματικό ή διαφέρει από αυτό που παραγγείλατε. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος επιστροφής καθώς η προαιρετική ασφάλιση της αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Προσοχή: Ειδικά για τα εσώρουχα δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές καθώς αυτά απαγορεύεται να  δοκιμαστούν για λόγους υγιεινής.

 

       
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 49,99€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 10 εργάσιμες ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
Επικοινωνία
SecretDesires
Δευ-Παρ: 09:30-19:00
Σάββατο: 10:00-14:00
Τηλ.: 2310 766 544
info@secretdesires.eu

   
© 2012 - 2017 - Secretdesires.eu
© 2012 - 2017 - Secretdesires.eu
Back to top